Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási módok :

Ajánlott, elsőbbségi levél : a megrendelt termékeket bélelt borítékban küldjük el Neked. A kiszállítás pár napot igényel, max. 5 munkanapot. Ezt a szállítási módot csak előreutalás vagy bankkártyás fizetési mód esetén tudod választani. Szállítási díj : 1290 Ft.

Postán maradó : ekkor a megrendelt termékeket nem szállítják házhoz, hanem Neked kell elmenned abba a postahivatalba érte, amelyet a fizetési folyamat során kiválasztottál. A listában kb. 2800 postahivatal közül választhatsz. Szállítási díj : 1490 Ft.

Átvétel PostaPonton : PostaPontnak számítanak a kiemelt MOL töltőállomások és egyes COOP üzletek. Az aktuális listát megtalálod a rendelés leadásakor. Szállítási díj : 1490 Ft.

MPL Csomagautomata : A csomagod átvételéhez szükséges egy kód, melyet a Posta küld el Neked SMS-ben, arra a telefonszámra, melyet a megrendelésnél adtál meg, vagy e-mailben. Ha utánvétesen kérted a csomagot, akkor a csomagautomatánál fizethetsz bankkártyával/okostelefonnal vagy okosórával. Szállítási díj : 1490 Ft.

Házhoz szállítás az MPL futárszolgálattal : ebben az esetben a Magyar Posta  fogja részedre kiszállítani a megrendelt termékeket. A feladás napján e-mailben értesítünk, hogy részedre csomagot adtunk fel. A Magyar Posta pedig a kiszállítás napján SMS-ben, vagy e-mailben fog értesíteni. A csomagot 8-17 óra között fogják kiszállítani, így kérjük olyan címet adj meg, ahol napközben is át tudod venni. A szállítási díj : 1890 Ft.

Fizetési módok :

Utánvétel : ennél a fizetési módnál a számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek kell kifizetned, akinél készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz. Ha ezt a fizetési módot választod, akkor a szállítási díjhoz 350 Ft. utánvét díjat fogunk hozzáadni. 

Bankszámlára történő előreutalás: ingyenes

Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelés teljes összegét ( ha felszámítottunk szállítási díjat, akkor azt is ) az alábbi bankszámlára utald el :

United-Press Kft.

K&H Bank 10201006-50230628-00000000

Kérlek, hogy az átutalás megjegyzés rovatába írd be a megrendelés számát, melyet a megrendelés elküldése után kapott visszaigazoló e-mailben találsz.

Bankkártyás fizetés : ingyenes

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Bank weblapjára irányítunk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Csak annyi a dolgod, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintasz, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadod. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

25.000 Ft feletti rendelésed ingyen szállítjuk.

Keresés