Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GY.I.K

GY.I.K

 • Hogyan tároljam az ékszereimet?

Minden ékszert egy műanyag tasakban küldünk el Neked. Ha éppen nem hordod, ebbe tedd vissza. Így lelassíthatod a fém alkatrészek oxidációs folyamataim. Azaz tovább fényesek maradnak.

 

 • Érintkezhetnek az ásvány ékszerek vízzel?

Nem, mert vannak vízben oldódó ásványok. Illetve, ha fém alkatrészt is tartalmaz, hamarabb fog oxidálódni.

 

 • Hogyan energetizáljam az ásvány ékszereimet?
 1. Tegyél egy üveg vagy kerámia (fém és műanyag erre a célra nem megfelelő) tálkába sót (a sima konyhasó tökéletesen megfelel) és erre a sóágyra helyezd rá a megvásárolt ékszereket. De ha többet helyezel bele ne érintkezzenek egymással. Minimum 12-24 órán keresztül energetizáld így.
 2. Ha éppen telihold van, akkor kiteheted a tálkát az ékszereiddel a holdfényre is.

 

 • A rózsakvarc ékszerem fokozatosan világosabb színű lesz. Mit tehetek?

Sajnos a rózsakvarc jellemzője, hogy napfény hatására fokozatosan veszít a színéből és egyre világosabb lesz. Ez nem egy megállítható vagy visszafordítható folyamat.

 

 • A repesztett hegyikristály karkötőm már nem olyan fényes, mint korábban. Mi tehetek, hogy visszanyerje a fényét?

A repesztett hegyikristály felületén apró repedések találhatóak, ezek adják a csillogását. De ezek az apró repedések egy idő után pl. a verejték, testápoló stb. hatására eltömődnek, így a csillogás is fokozatosan csökken. Ezek az apró felületi repedések eredményezik azt is, hogy sokkal törékenyebb, mint más ásvány.

 

 • Egyeztetitek velem az ékszerek méretét?

Minden esetben megpróbálunk Téged elérni cím – és méretegyeztetés céljából telefonon. Háromszor fogjuk megpróbálni, ha nem érünk el és Te sem hívsz vissza minket 12 órán belül, akkor a megrendelésben szereplő méretű ékszert küldjük az általad megadott címre.

 

 • Mi történik, ha nem jó az ékszer mérete?

Semmi gond szívesen kicseréljük Neked kisebbre, vagy nagyobbra, amilyenre szükséges. De ehhez vissza kell juttatnod hozzánk a nem megfelelő méretű ékszereket. Mielőtt visszaküldöd, kérlek, hívj fel minket a 30/415-0858-es számon és elmondjuk Neked a szükséges teendőket. Utánvétes és portós csomagot nem veszünk át!

 

 • Ajándékba vettem, de a megajándékozottnak másik ékszer tetszik. Ki lehet cserélni?

Természetesen. De lényeges, hogy az ékszert ne viseljék, és sértetlen legyen. A kézhezvételtől számított 5 napon belül értesíts minket erről. Mielőtt visszaküldöd, kérlek, hívj fel minket a 30/415-0858-es számon és elmondjuk Neked a szükséges teendőket. Utánvétes és portós csomagot nem veszünk át!

 

 • Mikor kapom meg a megrendelt ékszereimet?

Megrendelt termékeid a Magyar Posta Zrt. és a Magyar Posta Logisztikai Üzletága szállítja ki részedre 1-4 munkanap alatt.

Amennyiben személyes átvételt szeretnél, akkor egy előre egyeztetett időpontban tudod átvenni.

 

 • Milyen fizetési módok közül választhatok?
 1. Utánvét
 2. Előreutalás: a visszaigazoló e-mailben szereplő bankszámlaszámra tudod nekünk megrendelésed ellenértékét elküldeni.
 3. Bankkártyás fizetés: a K&H biztonságos rendszerén keresztül. Mi bankkártya-adataidhoz nem férünk hozzá.

 

 • További kérdésem van.

Az alábbi telefonszámon érhetsz el bennünket: 30/415-0858. Vagy írhatsz e-mailt is erre a címre: info@intennokekszerei.hu

Keresés