Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Így készülnek ékszereid, ismerj meg!

Sziasztok, Sütő Ildikó vagyok, kedvenc ékszereid megálmodója. smiley

Amikor azon kezdtem el gondolkodni, hogy mit tudnék alkotni, amivel másoknak is örömet okozok, rögtön az ékszerek jutottak eszembe. Mert valljuk be, mi Nők  imádjuk az ékszereket, úgy vagyunk vele, mint Gombóc Artúr a csokoládéval.  Mindegy, hogy szögletes vagy kerek, arany vagy ezüst, rövid vagy hosszú, díszes vagy egyszerű, ha meglátjuk, meg kell vennünk, hiszen milyen jól fog menni a tegnap vásárolt ruhához. De legalább az ékszer nem hizlal.  smiley

Én pedig úgy gondoltam, hogy ha már egyszer hordjuk, miért ne olyat viseljünk, aminek a rezgései még a testi-, és lelki egészségünket is kedvezően befolyásolja. Ezért készítek nyakláncot, karkötőt ásványokból, drágakövekből és féldrágakövekből, a föld kincseiből.

De nem csak gyönyörű kiegészítőket akarok készíteni, hanem azt is szeretném, hogy a lelki fejlődésedhez is hozzájáruljak. Hiszen nem szabad hagynod, hogy a mindennapi gondok felőröljenek, Téged, a hétköznapok Istennőjét. Ezért az ékszerek mellett életvezetési tanácsokat is kaphatsz szakértőnktől hírleveleinkben vagy a blogon.

Célom, hogy az általam készített ékszerek elvarázsoljanak, kedvenceidként emlegesd őket és tanácsadóktól tanultak alapján boldogabban éld meg a mindennapokat.  

Keresés